INFO

Sedan avslutade studier på Konsthögskolan Valand 1993 har jag varit verksam som konstnär och arbetat med utställningar och offentliga verk.


Efter många år i Göteborg flyttade jag 2012 tillbaks till Kungshamn där jag är född och uppväxt. Här har jag numera en ateljé där jag har utsikt över hav och horisont.


Mitt arbete har under en tid belyst platsen där jag befinner mig samt vatten ur olika perspektiv och involverat frågor kring förädling, raffinering och förfining samt vattendrag, hav och öar. Havet som både är förbindelse och gräns och vattnet som är förutsättning för allt liv. Kring detta görs gestaltningar i olika material och tekniker.Förutom mitt egna arbete är har jag stort intresse av att ta del av andras arbeten, att skapa kontaktytor, utbyten och samtal. Detta har gjort att jag varit engagerad och delaktig i konstnärsdrivna organisationer och grupper samt arbetat som utbildningsansvarig, pedagog, föreläsare och handledare på olika konstskolor.Konstnärsgruppen TOMBOLA

Jag är medlem i konstnärsgruppen Tombola som sedan 2000 gör projekt och verk ihop. Övriga deltagare är: Anna Carlson, Lena Danielsson Wulcan och Pia König.

Se mer om vårt samarbete här: TOMBOLA

Vi har också under fem år arrangerat en parksalong i Azaleadalen, Slottsskogen där inbjudna konstnärer har fått presenterat verk.

Här kan du ta del av projektet: PARKSALONGERSåpbubbelmaskinmålning. TOMBOLA, Parksalong 2010, Azaleadalen, Slottsskogen